Kolla in National Geographic

national.1

Om det är en typ av fotografering som vi verkligen uppskattar så är det teman på National Geographic. De är ett team som liksom inte nischat in sig på bara ett tema utan för natur, människor och kultur samt vetenskap samman. Det är många olika professionella fotografer samlade inom denna organisation som reser runt och fotograferar allt möjligt.  Tillsammans med deras bilder så informerar de omvärlden om fantastiska saker gällande natur, djur och kultur. Förutom att du kan besöka deras hemsida kan du välja att följa dem på Instagram samt följa dem på Facebok.

Vi kan säga att deras organisation och vad deras anställda genomför för arbete gör det möjligt för oss att få en jordenrunt – resa fast via deras hemsida eller tidskrift. Vi skulle tycke det vore riktigt häftigt att få arbeta med något av teamen bakom National Geographic.

Det handlar dessutom inte bara om själva fotograferingen utan all den kunskap som de delar ut till hela världen. Tillsammans med riktigt fina och grymma bilder får man exempelvis reda på om det verkligen är den ökände Billy the Kid på det där gamla fotot eller om enäggstvillingars avtryck är identiska. Dessutom är det inte bara foto och information du kan hitta utan även också videos som kan vara riktigt coola att kika på.

Med andra ord så rekommenderar vi starkt att du ska börja följa National Geographic på ett eller annat sätt för att få möjligheten att se deras härliga bilder på, ja, allt möjligt. Det är om något väldigt allmänbildande samt väldigt intressant att följa vissa kulturella utvecklingar eller se hur de avslöjar hemligheten bakom en historisk händelse.