Fotostudior i Stockholm

 

fotobloggen.stylisterna

Vi har skrivit en hel del tidigare gällande naturfotografering, national geographic samt kameror som passar ypperligt till att ta riktigt fina fotograferingar i naturen. Dock så finns de studior som förverkligar något väldigt speciellt och det är just dig och – eller dig med din familj.

Det finns väldigt många studios som gör detta runt omkring i världen och det finns väldigt många bra sådana i stockholm, bland annat Stockholm Stylisterna. De ser till att fixa iordning dig, hår och makeup för att kunna ta de absolut mest perfekta bilderna på dig. Du kanske bara vill ha dem som minnen från en speciell kväll, din dotter eller son kanske ska ta studenten och ni vill ha så bra bilder som möjligt som kopplas till det tillfället eller du kanske skriver en blogg så är det bara ta kontakt med Stockholm Stylisterna.

De har dessutom riktigt bra erbjudanden där du kan få vara modell för en dag och välja hur många bilder du vill ha med dig efter fotosessionen.  Du kan välja allt från en upp till 25+ biolder och då får du det som ett helt fotopaket. Hårstyling ingår inte och kostar lite extra vilket vi kan tycka är lite snålt då själva fotogarferingen inte är i det billigaste laget. Dock vet vi att de bilder som tas är riktigt bra och somliga kan säkert känna att det är värt priset.

Andra alternativ som finns i studion är ockå bland annat babyfotografering och det säger ju sig självt vad det är. Vem vill inte ha fina och lite uppiffade bilder på sin bebis och ha inramade hemma som man kan gå och glutta på när man vill. Därefter finns det även fotografering för par och familjen vilket vi också tycker är väldigt roligt att uppleva, att se hur pojkvänner och flickvänner ler åt varandra eller hur en familj bara står och skrattar under en fotosession så bilderna blir helt fantastiska och fulla av känsla och glädje.

Det finns som sagt studios som mer än gärna ser till att hjälpa dig att få så bra bilder som möjligt så du har minnen att blicka tillbaka på precis när du vill. Detta går självklart att göra med en egen kamera och om man du har en kompis som ställer upp och fotograferar, men vill man verkligen få det där professionella så är det till denna typ av studios du bör gå till. Ibland är det värt att betala lite extra för att få det där lilla extra.