Foto och design går hand i hand

cheapstamatic.arrogant

Vår blogg lägger som sagt högsta fokus på fotografi, fotoskola samt tips om utrustning för kameror samt vad vi själva tycker är väldigt trevligt att lägga ner tid på att fotografera. Det finns dock några andra saker som går hand i hand med fotografering vilket är i stort sett all det estetiska.

Förr handlade det endast om att ta bra foton medan idag finns det teknik som gör att vi kan vrida och vända, ja manipulera bilderna på fantastiska sätt så vi bygger upp en hel annan typ av konst och som andra personer sedan köper för att inreda sitt hem med. Bilder kan liksom idag appliceras på vad som helst, det måste inte vara uppsatt endast på tavlor. Det kan bli tryckt på exempelvis nästan all typ av textil, det är riktigt populärt idag att ha denna typ av konst på sängkläder och soffkuddar.

En organisation som vi lagt märket till, och betydligt många andra världen över också, pysslar just med detta. De skapar fantastiska och fantasifulla motiv där utgångspunkten är ett djur och oftast är det de riktigt majestätiska som är representanter för motiven. Då menar vi, elefanter, björnar, lejon, tigrar och renar vilket vi tycker ser hur coolt ut som helst. Namnet på organisationen är Arrogant och det ser ut som de har tagit riktigt stor plats just inom denna bransch. De är placerade i Danmark och shippar sina produkter worldwide vilket säger oss att de bara kommer att växa.

Förutom deras huvudsakliga produkt, posters, så kan du beställa hem ramar samt giftcards. Vi kan säga att utbudet inte direkt är hur stort som helst för vi gissar på att de är rätt nya på marknaden men det finns ingen tvekan om att de kommer ta sig fram och växa även om det är en lång process, men så är det för alla typer av organisationer. Vi rekommenderar dig att ta dig dit och kika på hur designen ser ut och vad de har att erbjuda. De uppdaterar deras designer rätt ofta och det är alltid kul att se vad Rasmus Benjamin Nielsen har utvecklat på nytt. Svar ja, det är han som designern och han har verkligen funnit ett roligt och ballt spår i livet.